Lidmaatschap

De PCOB komt op voor de belangen van alle 50-plussers in Nederland. Sinds 2017 hebben KBO en PCOB de krachten gebundeld en vormen de twee verenigingen op landelijk niveau de seniorenorganisatie KBO-PCOB. Wij maken ons sterk voor een stevige positie van senioren in de samenleving.

Als lid van KBO of PCOB kunt u – met onze exclusieve ledenvoordelen – tot wel honderden euro’s per jaar besparen, zoals:

Onze leden krijgen gratis advies op maat via de service-, pensioen- en juristentelefoon. Daarnaast komen onze veiligheidsadviseurs graag bij u thuis!

Bovendien organiseert de PCOB Liesveld interessante bijeenkomsten zoals u kunt lezen in ‘Over Ons

De contributie bedraagt met partner € 58,00 en € 35,00 voor individuele leden.
Ons bankrekeningnummer is: NL81 RABO 0120 2576 45 ten name van PCOB afd. Liesveld.
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Jaarlijks wordt u een acceptgiro toegezonden.
Opzeggen kan jaarlijks vóór 1 december.

Voelt u zich aangesproken tot onze vereniging door wat u op deze website hebt gelezen, bent u woonachtig in de voormalige gemeente Liesveld, onderschrijft u de doelstelling van onze vereniging en wilt u lid worden van de PCOB afdeling Liesveld ?

Schrijf je dan in door te klikken op ‘Ja, ik word lid’ of Neem contact op met Nico Jongerius  tel.0184-661318 email: voorzitter@pcobliesveld.nl.

Privacy

De PCOB verwerkt uw persoonsgegevens in een digitaal bestand en streeft ernaar te voldoen aan de geldende wetgeving ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens. Met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Het komt erop neer dat de PCOB zorgvuldig met alle persoonsgegevens omgaat en die gegevens alleen gebruikt voor het op passende wijze verzorgen van de communicatie en het zorgen dragen voor juiste informatie. De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

De PCOB heeft een privacyprotocol opgesteld. Lees hier het privacyprotocol.   

 

Ledenpas

Als PCOB-lid krijgt u een eigen ledenpas. Met deze pas kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de hulp van vrijwilligers bij het invullen van belastingformulieren. Verder vindt u in het KBO-PCOB magazine kortingen op entreeprijzen voor musea, voorstellingen of andere bezienswaardigheden. (ledenvoordeel
Daarnaast biedt de PCOB vaak boeken of cd’s aan met korting.
In de PCOB Shop hebben we een flink aantal handige producten bij elkaar gebracht voor thuis, tijdens uw wandel- of fietstocht, of voor uw vakantie. 

Wijzigingen voor de Ledenadministratie

Help ons de ledenadministratie orde te houden.

  • Is je e-mailadres al bij ons bekend?
  •  Weten wij i.v.m. jubilea je huwelijksdatum?
  • Is het telefoonnummer nog juist?
  • Na verhuizing het nieuwe adres doorgegeven?

Nee, vul dan het wijzigingsformulier in of neem dan contact op met Nico Jongerius tel.0184-661318 e-mail: voorzitter@pcobliesveld.nl